Partners

Milieubewust presteren

Samen met ‘Goed op de Weg’ zetten wij ons in voor het milieu. Door motoroptimalisatie middels reiniging houden we uw motor in topconditie en kunnen we de aarde samen meer ontlasten door o.a. minder NOX en CO2 uitstoot.

‘Goed op de Weg’ maakt zich hard voor chauffeursoptimalisatie. Bij de meeste bedrijven is het wagenpark de grootste CO2 last. Doordat ‘Goed op de Weg’ het rijgedrag van uw chauffeurs verbeteren, bespaart u brandstof en vermindert u ook uw CO2 voetafdruk. Een welkome besparing voor bedrijven waar milieu hoog in het vaandel staat.

MOTOROPTIMALISATIE + CHAUFFEURSOPTIMALISATIE = MILIEUOPTIMALISATIE

Meer informatie over ‘Goed op de Weg’ vindt u op www.goedopdeweg.nl

Snel, betrouwbaar en eenvoudig de gezondheid van de motor testen

Met één druppel olie van de motor kan worden vastgesteld  of de motor gezond is of niet. MOTORcheckUP is een mechanische test welke naast de olie conditie ook motor vervuiling, water of koelvloeistof in de olie en brandstof in de olie aantoont. 

Nadat vervuiling is geconstateerd helpen de producten van Systac snel en eenvoudig de motor, olie en/of brandstof weer te reinigen.

Meer informatie over MOTORcheckUP vindt u op www.motorcheckup.net

Hét autotechnisch forum

Al bijna 20 jaar worden op het Problemcar forum oplossingen gedeeld voor autoproblemen. Er zijn honderden professionals actief, maar ook veel particulieren dragen hun steentje bij. Inmiddels zijn er al duizenden oplossingen voor autoproblemen te vinden! Waaronder die van Systac!

Benieuwd of er een oplossing is voor jouw probleem? Probeer dan eens de zoekfunctie, of kijk rond in het forum. Iedereen kan gebruik maken van het forum en deelnemen, het is namelijk volledig gratis.

Meer informatie over Problemcar.nl vindt u op www.problemcar.nl