Over Systac

Ontstaan Systac

Systac is ontstaan door jarenlange kennis en ervaringen van technische adviseurs uit het veld te bundelen naar op maat gesneden producten & diensten voor u; of u nou dealer, garagist of eigen reparateur bent. Wij zijn continu bezig om producten te ontwikkelen waar de markt om vraagt. Systac betekent ‘reinigen’ en onze ambitie is om (Sys) Systemen (Tac) Tactisch te reinigen door van iedereen een reinigingsspecialist te maken. Middels begeleiding op locatie en een duidelijk stappenplan kunt u in de toekomst zelf tactisch reinigen. De drijvende kracht achter Systac is BO Motor Oil B.V., een specialistisch bedrijf in smeermiddelen voor al 30 jaar.

Visie

Er wordt nog steeds te weinig gekeken naar de 4de dimensie. Wij geloven dat motorreiniging met de huidige techniek en brandstofsamenstelling bij het onderhoud van het voertuig hoort. Door te reinigen houden we uw motor in topconditie en kunnen we de aarde samen meer ontlasten door o.a. minder NOX en CO2 uitstoot.

Welke motoren reinigen wij?

Personenwagens

Agrarisch

Motoren

Boten

Grond-, weg- en waterbouw

Intern transport

Bussen

Vrachtwagens

Missie

Systac is een landelijk dekkende organisatie van adviseurs en wij leveren hoogwaardige intensieve reinigers welke bij onderhoudsmatig gebruik vele vervuiling gerelateerde problemen kunnen voorkomen. Ook bespaart de klant op reparatie- en brandstofkosten, voor de chauffeur verbetert het rijcomfort en is er minder kans op stilstand, waardoor de klanttevredenheid stijgt.

Ook komen wij graag bij u op locatie trainingen verzorgen, diagnose stellen en endoscopisch onderzoek uitvoeren. Er is dus meer ruimte voor groei en rendement van uw werkplaats / wagenpark. Kennis bundelen is macht! Onze sleutelwoorden zijn: kennis, samenwerken, passie en premium service.

DAAG ONS SYSTAC TEAM MAAR UIT!

MEER LEZEN OVER ONZE PRODUCTEN

Wat onze klanten zeggen over ons

oktober 4, 2018

top

oktober 4, 2018

Super

september 28, 2018

super geholpen ! duidelijke uitleg over hoe vervuiling ontstaat en hoe het preventief te behandelen is. Vr.Groet Teo

september 19, 2018

Erg goed geholpen! Goed advies en service. De auto rijdt weer perfect. Wij gaan voortaan preventief reinigen

september 19, 2018

Super bedankt Leon, professioneel en vakkundig storing opgelost door Systac!

Motor loopt weer als een zonnetje!